Lovewell Junior Lomma 2017

ANSÖK TILL 2017 LOVEWELL JUNIOR LOMMA HÄR

Under två sommarveckor skapar vi en ny musikal tillsammans! Det spelar ingen roll om du aldrig förut stått på en scen, sjungit eller skådespelat – du är välkommen om du är sugen på ett spännande äventyr och vill lära känna nya kompisar.

Det är alltid lite nervöst och spännande första dagen när vi möts. Vad ska hända? Vilka är de andra som är med? Vad ska vår musikal handla om? Två veckor senare har en ny musikal skapats och vi framför den inför jublande publik med liveband, ljud och ljus.

Detta är möjligt tack vare Lovewell-metoden som är en metod för att utveckla kreativitet, konstnärligt uttryck, samarbetsförmåga, självkännedom och kommunikativa förmågor. Gruppen förenas genom en utmaning som ingen kan klara ensam: att skriva och sätta upp en musikal. Steg för steg ledsagar de erfarna Lovewell-ledarna gruppen genom processen som involverar brainstorm (att komma på vad föreställningen ska handla om), kreativt kaos (då alla låtar och dialoger skrivs) samt slutfasen då föreställningen repeteras och tillslut framförs inför publik.

Lovewell-metoden betonar en positiv, kreativ attityd till de utmaningar som gruppen ställs inför. Till vår hjälp har vi våra affirmationer, en samling tankar vi använder oss av varje dag som understryker omtanke om varandra, omtanke om sitt eget välbefinnande, självmotivation och kreativitet. (Läs affirmationerna här.) Lovewell betonar också processen framför produkten: det viktiga är deltagarnas upplevelse och vad de lär sig under resans gång.

Ledargruppen består av en regissör, en koreograf, en musikansvarig samt medhjälpare eller “interns“, ledare i utbildning.

  • ÅLDER: 8-13.
  • NÄR: Måndag 19:e juni – Lördag 1:e juli 2017 (uppehåll midsommarafton och midsommardagen)
  • VAR: Vi skapar och framför vår föreställning på Kulturskolan i Bjärred (Bjärehovskolan).
  • PRISER: Deltagande i kursen inklusive lunch varje dag kostar 4100:-.
  • STIPENDIUM: I samarbete med lokala företag och organisationer erbjuder Lovewell ekonomiskt stöd till de som särskilt behöver. Observera att Lovewell endast ger stöd för att sänka kursavgiften. Lovewell fördelar stipendier beroende på antal sökanden samt antalet sponsorer. Du ansöker i anmälningsformuläret online. För ansökan om stipendium för dig som redan är antagen, klicka här.

Deltagare har rätt att häva sin anmälan med full återbetalning fram till den 1:e maj. Avanmälningar gjorda efter den dagen återbetalas bara om platsen kan fyllas. Avanmälningar då kursen startat återbetalas inte.

Frågor? Kontakta oss.

ANSÖK HÄR 

Comments are closed.