Om Lovewell

Lovewell Institute for the Creative Arts organiserar kreativa workshops där deltagare får se sina drömmar och visioner komma till liv på en teaterscen. Vi utgår från den i USA utvecklade Lovewell-metoden som förfinat redskap för att utveckla kreativitet, självkänsla och samarbetsförmåga. En Lovewell-workshop är en oförglömlig upplevelse som har en bestående inverkan på varje deltagares liv.

Lovewell USA har sitt säte i Fort Lauderdale, Florida men anordnar workshops över hela landet i samverkan med olika teatrar, skolor och företag. Lovewell USA har också en professionell teater som skapar nya verk; The Lovewell Theatre Project.

2010 publicerades The Lovewell Songbook Volume One, en notbok med 18 sånger från Lovewell-musikaler genom åren. Notboken kommer med en CD där forna Lovewell-deltagare och Broadwaystjärnor sjunger sångerna. Sångerna finns också i instrumentala versioner.

Lovewell har också en katalog med originalmusikaler tillgängliga för uthyrning till teatrar och skolor, kompletta med manus och vokalpartitur. Flera Lovewell-föreställningar har redan producerats av teatergymnasier i Sverige bl.a. Stadsteaterns Scengymnasium i Stockholm.

Vi tror helhjärtat att ingen idé är för liten och ingen dröm är för stor. Om du har en idé hur Lovewell skulle kunna samverka med dig, din förening, din skola, din teater, ditt företag, din värld – kontakta oss och let’s make it happen!

 

Comments are closed.